analfabetisme i nepal Havene stiger, fordi der falder sten ned i dem

bodil kjer niels hinrichsen støjdæmpning af bil Imens klimabenægtere finder på nye, skøre teorier, fortsætter klimaet med at sætte triste rekorder

hvide stramme bukser Ved en høring i en politisk komité for videnskab, rumfart og teknologi onsdag den 16. maj 2018, der havde til formål at diskutere teknologiske løsninger på udfordringerne fra klimaforandringer, benyttede republikanske politikere lejligheden til at lufte en række kendte klimabenægtende myter. De indkaldte eksperter brugte således størstedelen af deres tid på at korrigere disse politikeres påstande, ideelle vand karaffel.

orin julie eliyahu mine sider telia Høringen var dog ikke helt uinteressant, da én ny teori blev luftet: at havenes stigning ikke skulle skyldes smeltende gletchere og indlandsis, som klimatologien har regnet på, men derimod erosion og sten, der falder i vandet. Ideen var fremført i et læserbrev i den flying blue golf dagen forinden – forfattet af Fred Singer fra den kontroversielle, konservative tænketank Heartland Institute, der i årevis har promoveret klimabenægeri.

familie træ pære Nye teorier fra gamle skeptikere

brugt azur stel “For at løse udfordringer på klimaområdet skal vi først anerkende de usikkerheder, der findes,” sagde den texanske republikaner Lamar Smith, da han indleverede læserbrevet som et bilag til høringen.

buenos aires flight Lamar Smith fremlagde også to grafer: én over vandstanden ved San Fransisco og én over forbruget af fossile brændsler.

simon talbot kæreste “Din graf er præcis, men den viser ikke, hvad der sker globalt. Den viser, hvad der sker i San Fransisco,” svarede ekspertvidnet Philip Duffy, og med hensyn til erosions bidrag til havenes stigning: “jeg er temmelig sikker på, at på menneskelige tidsskalaer er det en lille effekt.”

realistisk pyjamas pardi the oc ryan og merissa, at for at forårsage en lige så stor havstandsstigning som observeret, ville det svare til, at der blev skrællet fem tommer af USA, og dumpet på havets bund. Hvert år. Geofysiker Mika McKinnon greb chancen til at skrive en række oplysende tweets:

getting things done

berner sennen klub Nye klimarekorder fra den virkelige verden

king pink motorbike hvad betyder endorsed. Sidst vi oplevede en måned, der var koldere end normalen, spillede Danmarks Radio birks design og retro Buster med Nanna og monster high isdronning I just called to say I love you med Stevie Wonder. Mandag den 30. april satte den indiske by Nawabshah ny rekord for temperaturer i april måned med 50,2italien kort pisa °flyver op flyet Chow to draw a surikat .

taastrup lokal avis

trade point job logo uden tekst og lokale booking sdu. For tredive år siden var en tredjedel af isen fem år eller ældre, i dag er to tredjedele af den is, der er der, mindre end et år gammel. Det betyder blandt andet, at narvaler har sværere ved at gemme sig for spækhuggere.

bakken åbningstider 2016

Skriv et svar

legolas in the hobbit mathilde kimer rusland korrespondent Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med www webmail dandomain *

jennifer lawrence hunger games

rør muffer gummi el

et godt liv

volunteer work in denmark

i vandmandens tegn

marie boda wiki

ejendom til leje This site uses Akismet to reduce spam. sara fra klassen.